Anne-Mette B. Petersen

Jeg er uddannet grafiker og multimediedesigner, så jeg har stort set altid været omgivet af form og farver. Maleriet startede stille og roligt ud, men jeg kunne hurtigt mærke at jeg slet ikke kunne lade være og sådan har det været lige siden. Jeg maler farverige portrætter af mennesker, billeder af dyr, naturen og abstrakte malerier, som jo er ret alsidig. Men det er nu ikke et bevidst valg, men mest fordi jeg har svært ved at begrænse mig. Jeg bliver jo inspireret hver dag og kan altså ikke holde mig til en stram designlinje 🙂 Jeg har sjældent en plan inden opstart af et nyt maleri. Det er meget farverne der kommer til at bestemme over mig, de taler ligesom til mig, så jeg ved hvilken vej jeg skal gå. Men det jeg kan sige er, at jeg endnu aldrig er helt blank for ideer og inspiration